woocommerce-webshop-laten-maken-internetbureau-antum
WooCommerce webshop laten maken

WooCommerce webshop

Een WooCommerce webshop laten maken is bij internetbureau Antum maatwerk met aandacht voor veiligheid. Laat uw eigen webshop ontwikkelen en houd hem in eigen beheer met de WooCommerce plugin voor uw WordPress website.

WordPress webshop met WooCommerce

Misschien bent u al bekend met WordPress of heeft u al een WordPress website. Dan kunnen wij met de WooCommerce plugin van uw WordPress website een webshop maken. Heeft u nog geen eigen website? Dat is natuurlijk geen probleem. Wij ontwikkelen WordPress websites op maat met talloze mogelijkheden. Een WordPress webshop behoort ook tot die mogelijkheden met behulp van de WooCommerce plugin. Hiermee ontwikkelen we uw eigen online winkel die u vervolgens eenvoudig zelf kunt beheren dankzij de gebruiksvriendelijkheid van deze open source e-commerce plugin.

Waarom een webshop laten maken met WooCommerce?

Meer verkoop

Een conversiegerichte webshop die rekening houdt met de ideale gebruikerservaring zorgt voor meer verkoop.

Mobiel vriendelijk

Met een responsive webdesign blijft uw webwinkel overzichtelijk en makkelijk te bedienen op ieder apparaat.
veiligheid-continuïteit-website

Onbeperkt aantal producten

Met een WooCommerce webshop zit u niet aan een limiet vast en kunt u zoveel producten tonen als u wilt.

Veilige betaalmethoden

Laat uw klanten betalen met iDEAL, PayPal of andere veilige online betaalmethoden.

Gebruiksvriendelijk

Een webshop met een professionele uitstraling, maar toch eenvoudig zelf te beheren.

Maatwerk webshop

Wij ontwikkelen online winkels die perfect aansluiten bij de uitstraling van uw bedrijf en producten.

Uw eigen online winkel beginnen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0180 7690 65

Een eigen webwinkel beginnen

Een eigen webwinkel beginnen start met het product. Dit kunnen tastbare producten zijn of downloadbare producten, zoals e-books of muziek. In beide gevallen zullen wij het webshop design laten aansluiten bij de artikelen die u online verkoopt. Met ons team van UX-designers creëren we de ideale gebruikerservaring die leidt tot meer conversie. Webshops en websites zijn bij internetbureau Antum altijd maatwerk, maar we lopen tijdens het ontwikkelproces altijd een aantal vaste stappen door om u van het beste resultaat te verzekeren. Zo ziet het ontwikkelproces van een webshop eruit:

Webshop support en online strategie

Een webshop beginnen doet u niet zomaar, u wilt graag meer van uw producten verkopen. Daarom is het belangrijk dat uw WooCommerce webshop een conversiegericht webdesign krijgt. Tijdens het ontwikkelproces zullen we samen brainstormen over de online strategie voor uw webwinkel. Wij hebben ruim 7 jaar ervaring met het creëren van conversiegerichte webshops en kunnen u ook na het ontwikkelproces de nodige webshop support bieden.

Internetbureau Antum, een betrokken online partner in omgeving Rotterdam

Antum is een internetbureau met een breed portfolio. Naast het ontwerpen van webwinkels hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van online applicaties. Ons development team heeft ervaring met het bouwen van online portalen, intranetten en andere automatiseringsoplossingen. Met oog voor veiligheid en een pro-actief support team heeft u aan Antum een betrokken online partner.

Wilt u meer weten over onze diensten? Bekijk dan één van de cases uit ons portfolio.

Veiligheid-webapplicatie-veilig-internet-veilige-website-webshop