UX-design
Webdesign bedrijf voor maatwerk websites

Webdesign bedrijf

Op zoek naar een website met creatief en functioneel design? Ons webdesign bedrijf heeft al ruim zeven jaar ervaring in het ontwikkelen van maatwerk websites die leiden tot meer conversie.

Hoe een webdesign bedrijf uw onderneming kan laten groeien

Al ruim zeven jaar maken wij conversiegerichte websites. Maar wat maakt een website nu conversiegericht? Er zijn een aantal slimme elementen die ervoor gaan zorgen dat u meer klanten krijgt en dus meer omzet gaat genereren.

Allereerst moet uw website gevonden worden. Al vanaf de ontwikkelfase van uw website houden onze webdesigners rekening met de vindbaarheid van uw website. Als ervaren webdesign bedrijf kijken wij verder dan alleen een mooi uiterlijk. Want de inhoud en de techniek achter uw website gaan ervoor zorgen dat u hoger in de zoekmachines komt.

Nadat uw potentiële klanten u gevonden hebben gaat het webdesign een grote rol spelen in de conversie. Tactisch geplaatste website elementen resulteren in meer bestellingen, offerte aanvragen en klanten. Om de eindgebruiker een unieke en prettige ervaring te geven werken wij bij ieder project volgens een op maat gemaakte UX strategie.

Maatwerk webdesign

Altijd webdesign dat aansluit bij uw organisatie en uw klanten. Maatwerk webdesign zorgt voor meer conversie.
website-ontwikkeling

Doorontwikkeling

Ook na oplevering van uw website blijft deze in ontwikkeling. Het internet staat nooit stil, dus uw website ook niet.

Duidelijke afspraken

Altijd weten waar u aan toe bent door duidelijke afspraken vooraf. Over het webdesign en het onderhoud daarna.

Veiligheid & support

Veiligheid is een belangrijk onderdeel van uw website. Ons support team zorgt ervoor dat u zorgeloos van uw website kunt gebruik kunt maken.

Online strategie

Creëer de ideale gebruikerservaring met een maatwerk strategie. Onze UX design experts helpen uw online doelen te bereiken.

Responsive webdesign

100% responsive webdesign maakt uw website of webshop bereikbaar op ieder apparaat. Gebruikersgemak voor iedere bezoeker.

Op zoek naar een ervaren webdesign bedrijf?

Binnen één werkdag persoonlijk contact!
Overleg direct met Ivor
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Responsive webdesign laten maken

De tijd dat we websites alleen op een desktop computer bekeken is allang voorbij. Websites worden tegenwoordig vanaf allerlei apparaten bezocht. Toch komt het nog weleens voor dat een website niet goed functioneert op uw smartphone. Wat er waarschijnlijk voor zorgt dat u de website snel verlaat en bij een andere website of webshop gaat kijken. Die potentiële klanten wilt u zelf natuurlijk niet mislopen! Daarom kunt u bij Antum een responsive webdesign laten maken. Responsive webdesign creëert de optimale webervaring op alle apparaten. En een positieve gebruikerservaring resulteert in conversie. Daarom zijn al onze websites 100% responsive.

> Lees meer over wat wij als webdesign bedrijf doen om een positieve gebruikerservaring te creëren

Ontwikkeling en support na oplevering

Voor een ontwerp tot stand komt, besteden we veel aandacht aan strategie. We maken niet alleen een website omdat het er leuk uitziet, het moet ook een doel dienen. Maar ook na oplevering van uw project blijven wij als webdesign bedrijf betrokken bij het bereiken van uw online bedrijfsdoelen. Onze developers houden zich bezig met de doorontwikkeling van uw webapplicatie. Daarnaast zorgen zij ervoor dat uw website of applicatie veilig en functioneel blijft. Komt u er even niet uit? Dan is het support team altijd bereikbaar. Wij zien het als onze taak als webdesign bedrijf om u zorgeloos gebruik te laten maken van uw webapplicatie.

> Uw online support bij webdesign bedrijf Antum

UX design