responsive-webdesign

Responsive webdesign

De term ‘responsive webdesign’ is sinds de komst van mobiele apparaten een belangrijk fenomeen. ‘Mobile first’. Een website moet perfect reageren op de omgeving waarin de site getoond wordt. Dus ook als dit een smartphone of tablet is. Er gaat een technisch verhaal achter schuil, waar we u tijdens een gesprek graag meer over vertellen.

Responsive website laten ontwikkelen?

Antum gaat hier heel nauwkeurig mee om, zodat de boodschap van uw bedrijf op elk scherm kraakhelder is. Staat u op het punt om een responsive website te laten maken? Bedenk dan dat er tegenwoordig veel verschillende telefoons en beeldschermen in omloop zijn. Antum houdt rekening met al die populaire apparaten, zodat u als bedrijf altijd inspeelt op het gedrag van de websitebezoeker. Het is immers de bedoeling om zoveel mogelijk conversie te bereiken. U wilt de bezoeker met het responsive webdesign aanzetten tot het nemen van een actie.

Strategisch partner

Samen definiëren we uw online doelen en verwerken deze tot een concrete strategie, welke we samen gaan realiseren.
veiligheid-continuïteit-website

Continuïteit

Een veilige, stabiele online applicatie is cruciaal voor uw bedrijfsbelang. Met een proactieve en innovatieve houding waarborgen we de continuïteit.

100% responsive

Onze websites zijn makkelijk te gebruiken op alle apparaten en browsers. Zo haalt u ook optimaal resultaat uit mobiel verkeer.

Veiligheid

Een proactief support team zorgt ervoor dat uw responsive website veilig is en blijft. Doorlopende monitoring en periodieke updates beschermen u tegen online gevaren.

Betrokken

We denken graag met u mee over de toekomst en willen met u investeren in een succesvolle langdurige samenwerking.

Doorontwikkeling

Ook na oplevering blijven we betrokken bij uw onderneming. Er is altijd ruimte voor online verbeteringen of nieuwe ideeën.

Uw website laten optimaliseren voor alle apparaten?

Plan een oriënterend gesprek en overleg met ons de wensen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0180 7690 65

Geoptimaliseerd voor ieder scherm

Een responsive website levert een effectieve oplossing voor ieder scherm. Hoe dit optimaliseren werkt? Het responsive webdesign werkt op basis van percentages. Er wordt gekeken naar de grootte van een scherm en op basis daarvan wordt de content over het scherm verdeeld. Is er geen ruimte meer in de breedte? Dan gaan we de hoogte in of in een enkel geval vervallen er onderdelen. Uw website past zich continu aan. Ontdek het zelf. Maak deze webpagina maar eens kleiner en zie wat er gebeurt.