Webdevelopment

Technisch partner

Wilt u zich liever richten op uw hoofdactiviteiten, ontbreekt de tijd of zoekt u meer technische expertise? Met Antum haalt u een technisch partner in huis om samen uw projecten te realiseren.

Samen klaar voor de toekomst

We kunnen uw dienstverlening op professionele wijze aanvullen met onze web expertise. De experts binnen ons team hebben ieder hun specialiteit. Dat maakt dat we samen vanuit het niets doeltreffende oplossingen kunnen creëren. Complexe vraagstukken worden op een eigenzinnige manier aangevlogen, om de meest creatieve oplossingen te vinden. Daarbij kennen we alle ins en outs van WordPress en TYPO3.

 

Onze werkwijze is persoonlijk, doelgericht en klantvriendelijk. Voor complete ontzorging kunnen we support en onderhoud van applicaties direct aan uw klant bieden. We werken met afgesproken contactmomenten, zodat de communicatie over onze projecten goed is geregeld.

Korte lijntjes

U krijgt een vast contactpersoon en de mogelijkheid om direct contact met ons team te hebben.

Duidelijke afspraken

Voorafgaand aan de samenwerking, en per project, stellen we samen met u duidelijke afspraken op.

Maatwerk

Onze specialisten realiseren al uw wensen op maat. Zo kunt u uw creativiteit de vrije loop geven.

Sparringspartner

We sparren graag met u mee over de techniek, design of strategie. We stellen ons op als een kritische partner, om zo het meeste uit uw projecten te halen.

Complete ontzorging

Wij nemen graag de complete nazorg van u over. Zo zorgen wij ervoor dat de continuïteit, veiligheid & support goed zijn geregeld voor uw klanten.

Veiligheidsbeleid

Alle aspecten rondom veiligheid zijn vastgelegd in ons veiligheidsbeleid, waar iedere medewerker van op de hoogte is.

Samenwerking bespreken?

Plan een kennismakingsgesprek en bespreek uw eerste case met ons
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0180 7690 65

Webdevelopment partner

Inmiddels werken we samen met designers en zowel reclame- als marketing- en communicatiebureaus. Dat doen we effectief met korte lijnen en volgens het motto ‘afspraak is afspraak’. Zo zijn we altijd telefonisch bereikbaar en streven we een snelle reactietijd per e-mail na.

 

Wilt u ons graag in actie zien? Het eerste project beschouwen we als een case. Om onszelf te bewijzen en te investeren in een langdurige samenwerking. Dus neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen we de mogelijkheden voor uw eerste case te bespreken!

 

Afspraak maken