SEO-proof-website-laten-maken
Is uw website al SEO-proof?

SEO-proof website

U wilt een website met een aantrekkelijk design, maar u wil ook goed gevonden worden in de zoekmachines. Bij internetbureau Antum kunt u een SEO-proof website laten maken.

Hoe maken wij uw website SEO-proof?

Bij SEO wordt al snel gedacht aan het inzetten van zoekwoorden en het schrijven van veel tekst. Dat klopt, maar wist u dat u uw website ook op andere manieren kunt optimaliseren voor de zoekmachines? U kunt nog zulke sterke teksten (laten) schrijven, maar als de technische aspecten van uw website niet SEO-proof zijn zult u niet de resultaten behalen die u verlangt.

Daarom zorgt Antum er vanaf de ontwikkelfase van iedere website al voor dat deze geoptimaliseerd is voor de zoekmachines. Een veilige en goed functionerende website wordt door Google beloond met hogere resultaten. De samenwerking tussen vakkundige website ontwikkelaars en ervaren SEO specialisten zorgt ervoor dat uw website hoger in Google zal komen.

Zichtbaar in Google

Uw website komt hoger in Google dankzij onze strategische aanpak. Vanaf de ontwikkelfase worden er zoekmachinevriendelijke oplossingen gebruikt.
conversie-optimalisatie

Meer conversie

Verhoog de conversie door meer bezoekers te ontvangen én de gebruikerservaring te optimaliseren. Begeleid uw potentiële klanten naar een aankoop of samenwerking.

Mobielvriendelijk

Al onze websites zijn 100% responsive. Uw website zal gebruiksvriendelijk zijn op ieder digitaal apparaat.

Betrokken samenwerking

We nemen u graag aan de hand in het proces van een nieuwe website. Vanaf het uitdenken van een strategie, tot het onderhouden van uw website.

Veilige website

Onze ervaren developers zorgen ervoor dat uw website veilig is en blijft. Door iedere website uitgebreid te testen en regelmatig te controleren beschermen we u en uw klanten tegen online gevaar.

Pro-actieve support

Een pro-actief support team zit altijd voor u klaar. Op de achtergrond houden zij zich bezig met doorlopende monitoring en het optimaliseren van websites.

Bent u al goed zichtbaar in Google?

Binnen één werkdag persoonlijk contact
Overleg direct met Ivor
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zoekmachine optimalisatie voor uw website

Heeft u al een website, maar is deze niet SEO-proof? Ook dan kunnen wij u helpen. Laat uw website volledig controleren en optimaliseren op het gebied van SEO, gebruikerservaring, en veiligheid. Al deze onderdelen zijn sterk met elkaar verbonden als u op zoek bent naar een conversiegericht webdesign.

  • Zoekmachineoptimalisatie om meer websitebezoekers te krijgen;
  • Optimalisatie van de gebruikerservaring om de bezoekers te houden en te begeleiden naar uw conversiedoel;
  • Veiligheid voor bedrijfsgegevens, klantgegevens en hogere resultaten in Google.