UX design
De ideale online gebruikerservaring

UX design Rotterdam

Antum ontwikkelt UX design op maat voor Rotterdam en omgeving. De ideale online gebruikerservaring voor u en uw klanten. Met onze strategische aanpak helpen wij u dichter bij uw bedrijfsdoelen te komen.

UX design Rotterdam: creëer de ideale gebruikerservaring voor u en uw klanten

UX design gaat over gebruikerservaring. De afkorting UX staat immers letterlijk voor User Experience. Een design volgens deze methode richt zich volledig op het creëren van de ideale ervaring van de gebruiker. UX design wordt toegepast in online applicaites, websites, webshops, maar kan ook doorgevoerd worden naar alle andere communicatie met uw klanten. Denk aan nieuwsbrieven, flyers en zelfs uw social media. Bent u nog niet bekend met UX design? In dit artikel leggen we de basisprincipes van UX uit.

Waarom is UX design nu zo belangrijk? Tegenwoordig heeft bijna iedere organisatie wel een website. Maar heeft u al eens nagedacht over hoe de klant uw website, applicatie of de communicatie met u nu echt ervaart? Uw organisatie kan uitblinken door het juiste gevoel te geven aan uw klant. De (online) customer journey moet comfortabel verlopen. Met een UX design op maat optimaliseren wij het pad dat uw klant bewandelt.

UX sessie

Uw digitaal product start met een UX sessie. Hierin leren we uw organisatie en uw klant beter kennen.

UX specialist

Een UX sessie wordt altijd uitgevoerd door een UX specialist met ervaring. Hierdoor kunnen wij snel zien waar optimalisaties nodig zijn.

Online strategie

Uw product wordt niet alleen mooi om te zien, maar heeft ook een doordacht design dat is gebaseerd op strategie.

Duidelijke afspraken

In de beginfase van het project worden duidelijke afspraken gemaakt over onze samenwerking. Korte lijntjes en een open communicatie zijn voor ons belangrijke waarden.
veiligheid-continuïteit-website

Technische kennis

Na de ontwikkelfase van het design zullen onze developers dit alles technisch mogelijk maken. Want een functioneel en veilig product draagt des te meer bij aan een positieve gebruikerservaring.

Onderhoud & Support

Ook na oplevering staan wij voor u klaar. Ons supportteam staat voor u klaar en voort doorlopend onderhoud uit.

Een krachtige beleving voor uw gebruikers neerzetten?

Binnen één werkdag persoonlijk contact!
Overleg direct met Ivor
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een online strategie voor uw organisatie

Het creëren van een succesvolle beleving voor uw klanten is een must voor uw website, maar is nog effectiever als alle communicatie met uw klanten volgens dezelfde methode gaat. Daarom helpen wij u graag met het ontwikkelen van een UX strategie op maat voor uw organisatie. Hiervoor houden wij een zogenoemde UX sessie. In zo’n sessie gaan we u, uw organisatie én uw klanten op verschillende niveaus leren kennen. Onze ervaring is dat een UX sessie een leerzaam avontuur is voor iedere organisatie. Het geeft de ruimte om te reflecteren op uw handelen en uw klant op een nieuwe manier te leren kennen. Een UX sessie is de basis van ieder digitaal product.

Toe aan een verfrissende brainstormsessie over de online aanpak van uw organisatie? 

ux-design-blog-2020-trends

Wat kan UX design voor u betekenen?

Een strategisch UX design helpt u zich van uw concurrentie te onderscheiden. Maar het zal ook een flinke bijdrage leveren aan het behalen van uw conversiedoel. Stuur uw potentiele klanten naar die ene offerte-button of het winkelwagen icoontje door vanuit hun perspectief te denken. Pas als u weet waarom zij daar zouden willen klikken, kunt u hierop inspelen.

UX Design is een voortdurend aspect dat zich steeds blijft ontwikkelen. Daarom is het ook nooit te laat om eraan te beginnen. Samen met Antum kunt ook u makkelijk en snel beginnen om UX Design toe te passen en uw gebruikers beter te begrijpen.

UX design