video-call-remote-ux-sessie
Effectief online werken

Remote UX sessie

Haal alles uit een online applicatie of website door te starten met een remote UX sessie. Een UX strategie op maat, gewoon vanuit huis of eigen kantoor.

UX design voor applicatie of website

UX staat voor User Experience of in het Nederlands: gebruikerservaring. Een UX strategie is de start van iedere online applicatie. Het optimaliseren van de gebruikerservaring zal leiden tot betere resultaten, zoals meer conversie. Daarom bepalen we doelen voordat we een online applicatie gaan ontwikkelen. Dit doen we aan de hand van twee kernonderwerpen:

  • Merkidentiteit
  • Doelgroeponderzoek

Met een remote UX sessie is het vanaf iedere locatie mogelijk te starten met de ontwikkeling van een online applicatie of website.

Remote UX sessie: flexibel vanuit eigen huis

Er is tegenwoordig steeds meer online mogelijk, ook het laten ontwikkelen of verbeteren van een website kan gewoon vanuit het comfort van eigen huis. Antum biedt klanten de mogelijkheid om deel te nemen aan een remote UX sessie. Op deze manier kunnen we dezelfde kwaliteit bieden, maar verloopt het ontwikkelproces geheel online. De remote UX sessie begint via mail en wordt vervolgd door een aantal video-calls.

Vanaf iedere locatie

Het enige dat u nodig heeft is een laptop en een internetverbinding. Goed overleg kan volledig online plaatsvinden.

Strategie op maat

Een online strategie op maat voor uw applicatie. Stel doelen op en bereik ze!

Doelgroep bereiken

De doelgroep bereiken en de eindgebruiker van de applicatie dienen met de ideale User Experience.
conversie-optimalisatie

Meer dan design

Wij gaan verder dan het ontwerpen van een mooie webapplicatie en denken mee over hoe het juiste UX design kan bijdragen aan uw bedrijfsdoelen.

Betrokken samenwerking

Via online werksessies maken we samen met u concrete plannen over hoe we uw bedrijfsdoelen gaan bereiken.

Maatwerk

De opgestelde strategie wordt door onze specialisten op maat ontwikkeld. Samen definiëren we uw doelen en verwerken deze tot een concrete plan.

Start een remote UX sessie

Binnen één werkdag persoonlijk contact
Overleg direct met Ivor
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van online strategie naar online applicatie

Het opstellen van een online strategie is de start van iedere online applicatie. De remote UX sessie is dus ook bedoeld voor iedereen die een website of applicatie wil laten ontwikkelen. Maar ook wanneer er al een online applicatie is die aan verbetering toe is, zal het optimalisatieproces beginnen met een UX sessie. Een UX strategie is geschikt voor:

  • Online applicatie
  • Website
  • Webshop
  • Intranet
  • Klantenportaal
  • Documentenportaal

Alle tools die nodig zijn om vanuit iedere locatie te kunnen werken worden ontwikkeld door Antum aan de hand van een maatwerk UX strategie.

Lees hier meer over hoe een remote UX sessie precies verloopt.