Een veilige website laten ontwikkelen

Veilige website

Met een veilige website beschermt u de gegevens van uw klanten en uw bedrijf. Tevens is het hebben van een veilige website als bedrijf een absolute voorwaarde voor een vakkundige online presentatie. Laat uw bedrijfswebsite daarom altijd ontwikkelen door een betrouwbare online professional.

Een veilige website laten ontwikkelen

Dat de veiligheid van uw website belangrijk is als bedrijf hoeven wij u waarschijnlijk niet uit te leggen. De bescherming van data is cruciaal voor zowel uw klanten als uw bedrijfsgegevens. Maar wist u dat een veilige website ook uw online vindbaarheid bevordert? Daarnaast is veiligheid ook een pijler voor stabiliteit en snelheid. Ons online support team houdt de functionaliteit van uw website optimaal.

Het laten ontwikkelen van een veilige website is dus belangrijk om verschillende redenen. Zeker als bedrijf kunt u op het gebied van veiligheid niet achterblijven. Daarom biedt Antum al ruim zeven jaar een betrouwbare online basis aan bedrijven.

Veilige website is vindbare website

Wilt u hoger komen in de resultaten van de zoekmachines? Dan is het hebben van een veilige website een pre. Veiligheid wordt namelijk beloond door Google.

Veiligheid voor klant en bedrijf

Het hebben van een veilige website is belangrijk voor de bescherming van uw bedrijfsgegevens, maar ook uw klanten hebben belang bij veiligheid.

OTAP

Betrouwbare kwaliteit dankzij de Ontwikkeling, Test, Acceptatie en Productie methodiek. Testen in verschillende werkomgevingen draagt bij aan veilige applicaties.
website-ontwikkeling

Scans & Audits

De veiligheid van uw website wordt getoetst via periodieke interne veiligheidsscans. Externe audits behoren ook tot de mogelijkheden.
veiligheid-continuïteit-website

Vaste procedures en beleid

Alle aspecten rondom veiligheid zijn vastgelegd in ons veiligheidsbeleid, waar iedere medewerker van op de hoogte is. Periodiek onderhoud, zoals updates en backups, wordt uitgevoerd volgens vaste procedures.

Code review

De code van uw website, webshop of applicatie wordt gecontroleerd door meerdere developers voordat deze online in gebruik genomen wordt.

Wilt u een veilige website?

Laat u adviseren door onze professionals en vraag een offerte aan
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0180 7690 65

Optimale veiligheid met doorlopende support

Veiligheid is een doorlopend proces. De online wereld is constant in beweging en uw website moet dit dus ook zijn. Om ervoor te zorgen dat onze websites en applicaties veilig blijven hebben wij een team aan developers die uw website constant monitoren en updaten. Meldingen met hoge prioriteit worden direct behandeld en bij kritische incidenten zijn we 24/7 bereikbaar. Ook bij toekomstige ontwikkelingen, bewegen we met u mee.

Lees meer over de werkzaamheden van ons online support team.

Veiligheid op maat

In overleg met u leggen we onze afspraken rondom de veiligheid van uw website vast in een supportovereenkomst. De aandacht voor veiligheid is op maat in te richten, passend bij uw behoeften. Specifieke afspraken leggen we vast in de Service Level Agreement. Veiligheid maakt al sinds de oprichting van ons internetbureau een belangrijk onderdeel uit van onze professionele service. Dit maakt Antum de juiste keuze als betrouwbare online partner. Heeft u vragen over de veiligheid van uw website of applicatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren over de verschillende veiligheidsmaatregelen.

Plan een afspraak