UX Strategie - Antum

UX Strategie

Een mooie website is een begin voor je online bedrijfsimago, maar succes wordt bepaald door een doordacht plan. Daarom verzorgt Antum een passende User Experience strategie, zodat jouw online applicatie past bij je merk en eindgebruikers.

User Experience strategie

De User Experience, ook wel bekend als UX, staat letterlijk vertaald voor gebruikerservaring. Een sterk UX design draagt bij aan het succes van jouw online applicatie. De gebruiksvriendelijkheid speelt namelijk een belangrijke rol voor je doelgroep.
Met een duidelijke merkidentiteit kan de applicatie een verlengstuk worden van je merk en een passende beleving voor je doelgroep creëren. Door vooraf de juiste strategie van de User Experience te bepalen kan je onder meer je eindgebruikers beter begrijpen en bereiken.

(Meer over UX design lezen? Klik hier!)

Ons User Experience Design team kan al jouw vragen over het nut van UX design, UI design en een slimme strategie beantwoorden. Ben je geïnteresseerd in onze werkwijze? Neemt dan gerust contact op.

Op zoek naar een strategisch online partner?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat een slimme User Experience strategie voor jouw bedrijf kan betekenen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
webbureau
Ivor Koen Digitaal Strateeg

Bekijk onze Cases

Meer werk bekijken
Meer werk bekijken

Samen een strategie bepalen

Voor de ontwikkeling van een nieuwe applicatie beginnen we een startsessie samen met jou. Tijdens deze intensieve kennismaking gaan we dieper in op de verschillende aspecten van jouw onderneming. We zullen onder meer uw doelgroep definiëren, het merk van jouw bedrijf onderzoeken en construeren hoe de webapplicatie kan aansluiten bij jouw doelen.

In de gehele ontwikkeling van jouw webapplicatie staat jouw bedrijf centraal. Niet alleen het design en de veiligheid, maar ook de strategie is belangrijk voor het halen van het juiste eindproduct. De UX strategie die wij met jou opstellen kan ingezet worden voor alle media waarmee jouwbedrijf zich uit. Je krijgt de uitgewerkte UX strategie als document die als basis kan dienen voor toekomstige teksten op de website, social media en nieuwsbrieven. Zo zal alle media aansluiten op jouw doelgroep en past het bij de merkidentiteit van jouwbedrijf.

Je hebt aan Antum een strategische online partner die met jou meedenkt.

Strategische basis

Door vooraf gedetailleerd jouw UX strategie uit te stippelen vormen we een solide basis voor alle volgende stappen in jouw online applicatie.

Doelgroep bereiken

De doelgroep bereiken en de eindgebruiker van de applicatie dienen met de ideale User Experience.

Meer dan design

Wij gaan verder dan het ontwerpen van een mooie webapplicatie en denken mee over hoe het juiste UX design kan bijdragen aan jouw bedrijfsdoelen.

Betrokken samenwerking

Via werksessies maken we samen met jou concrete plannen over hoe we jouw bedrijfsdoelen gaan bereiken.

Maatwerk

De opgestelde strategie wordt door onze specialisten op maat ontwikkeld. Samen definiëren we jouw doelen en verwerken deze tot een concreet plan.

Duurzame partner

We denken graag met je mee over de toekomst en willen met jou investeren in een succesvolle, langdurige samenwerking.