Maatwerk TYPO3 webdesign voor uw bedrijf

TYPO3 webdesign

Groot online project? Dan is een webdesign met TYPO3 zeker iets voor u. Internetbureau Antum ontwikkelt websites en portalen in het betrouwbare CMS TYPO3.

TYPO3 responsive webdesign

TYPO3 is een content management systeem dat veel gebruikt wordt bij de ontwikkeling van grote online projecten. In TYPO3 kunnen namelijk grote websites met veel pagina’s en bijvoorbeeld portalen gemaakt worden, die ondanks de grootte toch goed bereikbaar blijven vanaf ieder apparaat. Met TYPO3 maken wij responsive webdesign mogelijk voor iedere online applicatie.

Responsive webdesign draagt bij aan de gebruikersvriendelijkheid van uw website of applicatie. Een fijne klantervaring is essentieel voor het bereiken van uw bedrijfsdoelen. Daarom besteden wij hier veel aandacht aan tijdens de ontwikkeling van nieuwe websites en applicaties. Ook TYPO3 website webdesign ontwerpen we middels een maatwerk UX (user experience) strategie.

Grote maatwerk projecten

Niet alleen websites, maar ook grote maatwerk projecten zoals een documentenportaal of intranet ontwikkelen wij in TYPO3.

100% responsive

Uw online applicatie vanaf ieder apparaat bereikbaar. De applicaties die wij ontwikkelen zijn altijd 100% responsive.

Veiligheid

De applicaties die ontwikkeld zijn in TYPO3 worden veilig gehouden door periodieke updates en continue monitoring van ons support team.

Doorontwikkeling

Ook na oplevering van uw online applicatie blijven wij actief doorontwikkelen. Het internet staat nooit stil, dus uw website ook niet.
veiligheid-continuïteit-website

TYPO3 support

Loopt u ergens tegenaan of heeft u vragen? Ons TYPO3 support team staat altijd voor u klaar om u weer verder te helpen.

Betrokken samenwerking

Bij de ontwikkeling van een nieuw project leren we uw organisatie graag goed kennen, zodat we naadloos kunnen aansluiten op de wensen van de eindgebruikers.

Op zoek naar een TYPO3 webdesign?

Binnen één werkdag persoonlijk contact!
Overleg direct met Ivor
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Webdesign met een strategische aanpak

Wij vinden dat webdesign in dienst moet staan van uw bedrijfsdoelen. Een slim design kan bijdragen aan meer conversie, inspelen op de wensen van de klant en uw bedrijf op een passende manier online presenteren. Een website kan voor verschillende doelen dienen, die met de juiste strategie ook bereikt worden. Om die reden ontwerpen wij onze webdesigns aan de hand van UX design. Dit is een ontwerpmethode die zich richt op het creëren van de ideale gebruikerservaring van websites en applicaties.

Voor de start van een nieuw project leren we uw organisatie en uw doelgroep beter kennen in een kennismakingsgesprek. Vervolgens gaan we samen brainstormen over de juiste UX strategie voor uw bedrijf. Deze UX strategie hanteren wij bij de ontwikkeling van uw TYPO3 webdesign, maar kunt u ook inzetten bij andere media uitingen van uw organisatie. Als strategisch online partner denken wij graag met u mee over de (online) toekomst van uw bedrijf.

Lees meer over UX strategie > 

Veiligheid en support

Ook na oplevering van uw TYPO3 webdesign moet u zorgeloos kunnen genieten van uw nieuwe applicatie. Daarom houdt ons support team zich op de achtergrond continu bezig met de doorontwikkeling van onze geleverde websites en applicaties. Doorlopend onderhoud, regelmatige updates en preventief getroffen maatregelen houden uw website snel en veilig. Loopt u toch nog ergens tegenaan of komt u er even niet uit? Dan is ons support team altijd bereikbaar.

Lees meer over veiligheid en support bij internetbureau Antum >