logo TYPO3 developer Rotterdam | Internetbureau Antum

TYPO3 Rotterdam

Het veelzijdige CMS TYPO3 is de basis voor veel online applicaties in Rotterdam. Onze TYPO3 ontwikkelaars creëren er omvangrijke websites tot complete portalen mee. Schakel een TYPO3 specialist in voor uw aankomende online applicatie op maat.

TYPO3 CMS

TYPO3 is naast WordPress één van de meest gebruikte Content Management Systemen. Dit CMS heeft zeer uitgebreide mogelijkheden voor het ontwikkelen van grote websites tot complete systemen, maar blijft daarbij wel vriendelijk in gebruik voor u als klant dankzij de overzichtelijke gebruikersstructuur. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid tot het zelf beheren van de content in een professioneel ontwikkelde applicatie van het hoogste niveau.

Veiligheid heeft voor TYPO3, net als voor Antum, hoge prioriteit. Daar wordt dan ook veel aandacht aan besteed in de doorontwikkeling van het TYPO3 CMS. Dit maakt TYPO3 voor ons een voor de hand liggende keuze voor het ontwikkelen van bedrijfswebsites en applicaties. Met het TYPO3 CMS kunnen wij stabiliteit bieden aan onze opdrachtgevers.

Meer werk bekijken

Plan een adviesgesprek met de TYPO3 specialist uit Rotterdam

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivor Koen Online Strateeg

Veiligheid en stabiliteit

TYPO3 en Antum hebben beide veiligheid op nr. 1 staan. Continue monitoring en doorontwikkeling houden uw website stabiel.

Responsive design

Een website of applicatie die wij ontwikkelen in TYPO3 werkt op ieder apparaat dankzij responsive design. Op zowel mobiel of desktop een professionele uitstraling voor uw bedrijf.

Online maatwerk in eigen hand

Met TYPO3 beheert u heel eenvoudig de inhoud van uw website. Zo geniet u van de voordelen van een professioneel ontwikkelde applicatie, maar houdt u wel de controle over de content.

Kosten en tijd besparen

TYPO3 is niet alleen de basis van bedrijfswebsites, maar ook van grote online applicaties. Klantportalen, intranetten en CRM systemen zijn kosten en tijdbesparende online oplossingen voor uw bedrijf.

Bereikbaar online support

Uw website valt onder uw beheer, maar mocht u ergens tegenaan lopen is ons online support team altijd voor u bereikbaar.

Snelle website

TYPO3 developers zijn op de achtergrond voortdurend bezig met het doorontwikkelen en optimaliseren van online applicaties. Zo blijft uw website snel en up-to-date.

Meer dan alleen websites

TYPO3 is een ideaal systeem voor het opzetten en beheren van websites. Maar dit CMS is tot meer in staat. Onze TYPO3 developers ontwikkelen ook grote online applicaties in dit systeem. Uw bedrijf kan kosten en tijd besparen door het laten automatiseren van bedrijfsprocessen. Zo kunt u eenvoudig de klantrelatie verbeteren met een CRM systeem, de interne communicatie optimaliseren met een intranet of het delen van bestanden vereenvoudigen met een portaal. En dit zijn nog maar enkele voorbeelden van de mogelijkheden.

Heeft u het idee dat bepaalde bedrijfsprocessen sneller of beter kunnen? Neem dan contact op met onze ontwikkelaars en laat u adviseren over de mogelijkheden voor uw bedrijf.