logo TYPO3 developer | Internetbureau Antum

TYPO3 developer

TYPO3 is een breed inzetbaar CMS waar verschillende online applicaties en websites in ontwikkeld worden. Onze TYPO3 specialist adviseert u graag over de eindeloze mogelijkheden van TYPO3 maatwerk.

Een TYPO3 specialist die met u meedenkt

TYPO3 is een systeem waar niet alleen websites in ontwikkeld worden, maar ook andere online applicaties zoals portalen. Wanneer u uw onderneming online verder wilt ontwikkelen kan een TYPO3 developer u adviseren over de mogelijkheden van TYPO3 maatwerk. Van websites tot complete automatiseringsoplossingen, ons portfolio is zeer gevarieerd.

Meer over TYPO3 Weten, vraag naar een developer

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivor Koen Online Strateeg
Meer werk bekijken

TYPO3 website of webshop

Uw online bereik vergroten met een vakkundig ontwikkelde TYPO3 website of webshop.

Automatisering

Bespaar tijd en kosten met automatiseringsoplossingen. Een klantenportaal, een intranet of een online platform zijn hier slechts voorbeelden van.

Doorontwikkeling

Ook na oplevering blijven we betrokken bij uw onderneming. Er is altijd ruimte voor online verbeteringen of nieuwe ideeën.

Pro-actieve support

Ons proactieve support team signaleert kwetsbaarheden en helpt u actief verder in uw online ontwikkeling.

Klantenbinding

Verbeter uw klantrelatie met kwalitatieve communicatie. Van klantenportaal tot heldere website.

Veiligheid en continuïteit

Doorlopende monitoring en periodieke veiligheidsupdates waarborgen de veiligheid en continuïteit van uw online applicatie.

Veiligheid en strategie

De veiligheid van onze websites en online applicaties blijven voor ons een belangrijk goed. Ons proactieve support team voert doorlopende monitoring uit om geregistreerde kwetsbaarheden direct te verhelpen. Periodieke veiligheidsupdates en analyses zorgen ervoor dat u, uw medewerkers en uw klanten veilig gebruik kunnen maken van uw webapplicatie. Deze en andere afspraken worden per project vastgelegd in een Service Level Agreement.

Naast het ontwikkelen van websites en applicaties houden wij ons ook bezig met de online ontwikkeling van u als ondernemer. We denken graag met u mee over welke strategische online stappen er nodig zijn om dichterbij uw doelen te komen of processen te optimaliseren. Onze werkwijze via scrum zorgt voor korte lijntjes en een betrokken ontwikkelproces. Sparren over online techniek, strategie of ideeën over UX design? Neem vrijblijvend contact op met onze TYPO3 specialist.