U bent hier:
  • Home
  • Piet Speksnijder

Piet Speksnijder - Hollimex Roestvast staal

www.hollimex.nl

Geen gedoe met Antum – Vakbekwaam, korte lijnen, betrouwbaar en snel resultaat!

Vanwege mijn interesse en voormalige werkzaamheden in de ITC-branche heb ik in 1990 de eerste website voor hollimex gebouwd en tot 2014 onderhouden. Ik zag er altijd erg tegen op om dit uit handen te geven, daar ik van verschillende kanten hoorde dat de communicatie en de samenwerking met de meeste internetbureaus vaak niet goed verliep. Veel websitebouwers werken van uit het zelfde stramien en leveren hierdoor vaak een eenheidsworst die er gelikt uitziet maar veelal niet goed functioneert of is geworden zoals de opdrachtgever het in gedachte had.

Om reden dat onze website al lange tijd aan een vernieuwing toe was en ik de tijd hiervoor niet kon vrijmaken heb ik uiteindelijk toch het besluit genomen om de bouw van een nieuwe website uit te besteden. 

Vooraf heb ik een opzet van de website en plan van aanpak gemaakt. Het ontwerp en de vormgeving is verzorgd door mijn dochter die in haar dagelijkse werk grafisch vormgever is. Tevens heeft zij het begintraject verzorgd, bedrijven uitgenodigd en hiermee gesprekken gevoerd.

Ons doel was om een websitebouwer te vinden die zich eerst wilde verdiepen in ons bedrijf, goede notitie maakte van onze wensen, zelf mee zou denken en ook met voorstellen zou komen om zo gezamenlijk tot een goed eindresultaat te komen. 

Hierin hebben wij Internetbureau Antum gevonden. Onze samenwerking loopt nu al bijna anderhalf jaar naar volle tevredenheid. Ze hebben ons in tal van zaken ondersteund. Begin 2014 is de eerste, door Antum gebouwde, website online gekomen en onlangs is de tweede responsive website gelanceerd. Tevens hebben zij een nieuwsbriefmodule ontwikkeld. Ook in voorlichting en begeleiding zijn zij sterk. Meermaals hebben zij uitleg gegeven en korte handleidingen verstrekt omtrent de werking en mogelijkheden van typo3 en MailChimp zodat wij nu zelf onze website kunnen onderhouden, uitbreiden en onze nieuwsbrieven zelf kunnen opmaken en verzenden. Ook blijven ze de website etc. volgen en je als klant zo nodig van advies bedienen. Denk hierbij aan zaken zoals Google Analytics en Google AdWords. Top! 

Kortom, we zijn zeer tevreden over Internetbureau Antum. De eigenaren, Ivor en Roald Koen, zijn zeer gedreven en vakbekwame ondernemers, hebben geen 8 tot 5 mentaliteit, zijn zeer behulpzaam en vriendelijk. Naast het ontwerpen en bouwen van websites gaat hun kennis en kunnen veel verder en geven ze goede adviezen en begeleiding. 

Ivor en Roald (Antum), nogmaals bedankt voor jullie hulp en de mooie resultaten tot nu toe.

Met vriendelijke groet,

Piet Speksnijder
Hollimex Stainless

Terug naar overzicht Bekijk het project
Internetbureau Antum