Website, webshop of portaal

Support overnemen

Maakt u zich zorgen over de veiligheid, stabiliteit of de algehele continuïteit van uw huidige online applicatie? Wij nemen graag de support van uw TYPO3 of WordPress website over.

Risicoanalyse van uw applicatie

Om ervoor te zorgen dat we optimaal support kunnen leveren zullen we vooraf de huidige staat van de website onderzoeken. Belangrijke bevindingen zullen worden opgenomen in een rapport. In dit rapport zal per bevinding het risico worden bepaald. Tevens zal in dit rapport ook direct ons voorstel toegevoegd worden om de doorlopende support van de applicatie over te kunnen nemen.

 

Per case worden de afspraken vastgelegd in een supportovereenkomst. Na het vastleggen van de overeenkomst en het overnemen van de support zullen direct de specifieke wensen doorgevoerd worden. Applicatie support betekent voor ons niet alleen het uitvoeren van het nodige onderhoud, maar ook doorlopende ontwikkeling van de applicatie.

Complete ontzorging

Zorgeloos gebruik maken van uw webapplicatie. Ons proactieve support team houdt de continuïteit en veiligheid van de applicatie nauwlettend in de gaten.

Doorontwikkeling

Niet alleen het uitvoeren van het nodige onderhoud, maar ook het bevorderen van de doorontwikkeling van een project.

Duidelijke afspraken

Afspraken over service en support worden vastgelegd in een supportovereenkomst.

Eenvoudige migratie

Overname van de support van uw website verloopt voor u eenvoudig, wij regelen alles van A tot Z.

Risicoanalyse

Door het uitvoeren van een risicoanalyse wordt de huidige staat van de website direct inzichtelijk.

WordPress en TYPO3 support

Wij hebben ruimschoots ervaring met deze CMS systemen en bieden support aan WordPress en TYPO3 websites.

Ook met gerust gevoel online?

Plan een oriënterend gesprek en overleg met ons de wensen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0180 7690 65

Pas beslissen na een analyse

Op dit moment leveren wij aan meer dan 200 projecten doorlopend support. Daarmee zijn wij een ervaren en betrouwbare partner voor online applicaties. Heeft u twijfels over de veiligheid van uw website, webshop of andere applicatie, maar weet u niet zeker of u de support elders wilt laten uitvoeren? Laat eerst een risicoanalyse doen. U hoeft pas na de analyse te beslissen of u de support van de applicatie wil migreren, tot die tijd zit u nergens aan vast.

 

Plan een afspraak