• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
SUPPORT

Support goed geregeld

Support rondom veiligheid, continuïteit, service en hosting is essentieel voor uw online applicatie. De afspraken hierover leggen we vast in een Service Level Agreement (SLA). Deze supportovereenkomst is op maat samen te stellen, zodat onze support optimaal voor uw online applicatie wordt ingezet.

Proactief onderhoud en monitoring

De continue monitoring achter de schermen waarborgt de veiligheid en stabiliteit van onze online applicaties. Zo worden updates en relevante plugins voortdurend beoordeeld en na zorgvuldig testen doorgevoerd. De controle van verdachte inlogs is slechts een voorbeeld van de dagelijkse monitoring van applicaties. Verder houden we de servers en openbare databases (zoals CVE) nauwlettend in de gaten.

 

Vanzelfsprekend verzorgen we ook de hosting ten gunste van het gebruiksgemak en de maximale snelheid van online applicaties. SSL-certificaten draaien standaard op onze websites mee en zorgen voor de veilige dataversleuteling van informatie. Een andere geruststellende gedachte is dat uw bestanden altijd veiliggesteld zijn met back-ups naar externe servers in Nederland en onze lokale server.

Ook met gerust gevoel online?

Plan een oriënterend gesprek en overleg met ons de wensen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0180 7690 65

OTAP straat bewaakt kwaliteit

Voor de betrouwbaarheid van onze online applicaties passen we de methodiek OTAP toe. OTAP staat voor de fases Ontwikkeling, Test, Acceptatie en Productie. Dit zijn de werkomgevingen waarlangs we ontwikkelen. Dankzij de OTAP straat verschijnen aanpassingen pas na uitvoerig testen in de omgeving voor uw bezoekers. Op deze manier bent u tijdens uw project voortdurend verzekerd van optimaal resultaat.

Persoonlijke service

Betrokkenheid bij uw bedrijfsproces en persoonlijke begeleiding vinden we belangrijk. Onze supportmedewerkers staan daarom altijd voor u klaar. Meldingen met hoge prioriteit worden direct behandeld en bij kritische incidenten zijn we 24/7 bereikbaar. Ook bij toekomstige ontwikkelingen, bewegen we met u mee. Allerlei aanvullende werkzaamheden worden efficiënt gerealiseerd met ons strippenkaartsysteem. Support nodig?