Strategie - Antum

Onderzoek & strategie

In de complexe digitale wereld zijn er veel verschillende manieren om je doelgroep te bereiken. Een ijzersterke (digitale) strategie is een must. We combineren onderzoek, creativiteit en technologie om zinvolle en duurzame ervaringen te bouwen die mensen kunnen gebruiken en waar online resultaat mee gehaald wordt.

BEYOND
MODEL
Powered by Antum

Gebruikersbehoeften begrijpen

De gevolgen van een slechte gebruikerservaring kunnen leiden tot het verliezen van klanten door gebruiksvriendelijkheids problemen of omdat het niet in aansluit op de behoeften van de gebruiker.

Daarom geloven wij in onderzoek om optimale ervaringen te bouwen. UX onderzoek stelt ons in staat om Uitgedachte strategieën op te stellen die hypothesen op de proef stellen en uiteindelijk tot betere oplossingen te komen.

Digitaal advies & strategie

Customer Journey

UX Discovery Sessie

Om een gedeelde visie voor de toekomst te creëren werken wij met een UX Discovery Sessie waarbij we op een gestructureerde manier tot inzichten komen. De sessie is gericht om samen te brainstormen over gerichte oplossingen en om de doelgroep beter te leren begrijpen. De sessie bestaat uit een samenstelling van co-creatie methodes en is een vorm van samenwerking waarbij alle deelnemers invloed hebben op het traject en uiteindelijk resultaat. Het resultaat? Een duidelijke visie wat er (online) nodig is voor jouw bedrijf!

UX Discovery Sessie

zakelijk

It is all about the user

Ons traject begint en eindigt bij de gebruiker. Met onderzoek bouwen we inzichten op over hoe de doelgroep digitale applicaties gebruikt en toepast. Door te prototypen en te testen blijven we onderzoeken of onze ontwerpen aansluiten op de behoeften van de eindgebruiker, zodat we gestelde doelen nog beter kunnen bereiken.

Ontdek de mogelijkheden

Meer werk bekijken