Responsive webdesign

De term ‘responsive webdesign’ is sinds de komst van mobiele apparaten een belangrijk fenomeen. ‘Mobile first’. Een website moet perfect reageren op de omgeving waarin de site getoond wordt. Dus ook als dit een smartphone of tablet is. Er gaat een technisch verhaal achter schuil, waar we je tijdens een gesprek graag meer over vertellen.

Responsive website laten ontwikkelen?

Antum gaat hier heel nauwkeurig mee om, zodat de boodschap van je bedrijf op elk scherm kraakhelder is. Sta je op het punt om een responsive website te laten maken? Bedenk dan dat er tegenwoordig veel verschillende telefoons en beeldschermen in omloop zijn. Antum houdt rekening met al die populaire apparaten, zodat je als bedrijf altijd inspeelt op het gedrag van de websitebezoeker. Het is immers de bedoeling om zoveel mogelijk conversie te bereiken. Je wilt de bezoeker met het responsive webdesign aanzetten tot het nemen van een actie.

Uw website laten optimaliseren voor alle apparaten?

Plan een oriënterend gesprek en overleg met ons de wensen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0180 7690 65

Geoptimaliseerd voor elk scherm

Een responsive website levert een effectieve oplossing voor elk scherm. Hoe dit optimaliseren werkt? Het responsive webdesign werkt op basis van percentages. Er wordt gekeken naar de grootte van een scherm en op basis daarvan wordt de content over het scherm verdeeld. Is er geen ruimte meer in de breedte? Dan gaan we de hoogte in of in een enkel geval vervallen er onderdelen. Je website past zich continu aan. Ontdek het zelf. Maak deze webpagina maar eens kleiner en zie wat er gebeurt.