Responsive webdesign

Websites · Webshops · Portalen

De term ‘responsive webdesign’ is sinds de komst van mobiele apparaten een belangrijk fenomeen. ‘Mobile first’. Een website moet perfect reageren op de omgeving waarin de site getoond wordt. Dus ook als dit een smartphone of tablet is. Er gaat een technisch verhaal achter schuil, waar we je tijdens een gesprek graag meer over vertellen. Antum gaat hier heel nauwkeurig mee om, zodat de boodschap van je bedrijf op elk scherm kraakhelder is.

Bekijk onze cases

Neem contact op
De samenwerking is professioneel, duidelijk en de afspraken worden goed vastgelegd.

Ricardo Praet - Venjoy

Responsive website laten ontwikkelen?

Sta je op het punt om een responsive website te laten maken? Bedenk dan dat er tegenwoordig veel verschillende telefoons en beeldschermen in omloop zijn. Antum houdt rekening met al die populaire apparaten, zodat je als bedrijf altijd inspeelt op het gedrag van de websitebezoeker. Het is immers de bedoeling om zoveel mogelijk conversie te bereiken. Je wilt de bezoeker met het responsive webdesign aanzetten tot het nemen van een actie.

Bespreken wat responsive webdesign je oplevert?

responsive website

Geoptimaliseerd voor elk scherm

Een responsive website levert een effectieve oplossing voor elk scherm. Hoe dit optimaliseren werkt? Het responsive webdesign werkt op basis van percentages. Er wordt gekeken naar de grootte van een scherm en op basis daarvan wordt de content over het scherm verdeeld. Is er geen ruimte meer in de breedte? Dan gaan we de hoogte in of in een enkel geval vervallen er onderdelen. Je website past zich continu aan. Ontdek het zelf. Maak deze webpagina maar eens kleiner en zie wat er gebeurt.

Ook goed responsive webdesign?

Maar... hoe werkt dat dan?

Bekijk ons werk

Internetbureau Antum