Stapsgewijs naar online maatwerk

Ons specialistische team ontwerpt, ontwikkelt en optimaliseert online oplossingen voor doelgroepen van allerlei branches. Altijd met één focus: het bereiken van online effect. Hier draagt een helder stappenplan en een strakke planning toe bij. Zo weten alle partijen waar ze aan toe zijn en wanneer wij jouw maatwerk website gereed hebben.

Lets's GO!

1. Bespreken & Brainstormen

We zijn graag betrokken bij onze opdrachtgevers, bij het eerste gesprek willen we dan ook echt alles van je weten! Wat zijn je diensten en/of producten, wat is je doelgroep en wellicht nog wel het belangrijkste: Wat wil je met je website bereiken?

Samen de doelen bepalen?

1. Bespreken & Brainstormen

2. Strategie bepalen

Je laat geen website op maat ontwikkelen omdat het 'moet', je wilt iets bereiken, je hebt een doel voor ogen. Voordat wij beginnen met de ontwikkeling gaan we eerst samen een strategie opstellen. Zodat elke volgende stap een stap richting het behalen van je doel is.

Helemaal op maat

2. Strategie bepalen

3. Plannen

Transparantie vinden wij erg belangrijk. Met een duidelijke planning geven wij inzicht in alles wat wij voor je gaan doen en wanneer je wat van ons kan verwachten. Deze planning is de rode draad door het project.

Ontmoet ons team

3. Plannen

4. Design

Na het brainstormen, plannen & bespreken is het tijd om alles te gaan uitwerken tot een prachtig webdesign. Via meerdere opleveringen en feedback momenten heb je volledig de controle over dit proces. Pas wanneer jij 100% tevreden bent gaan wij verder!

Responsive als standaard

4. Design

5. Development

Shhh.. developers zijn aan het werk! Het ontwerp (en koffie.. héél veel koffie) worden nu omgezet in prachtige code. Elke link, knop, formulier of functie die bedacht & ontworpen is zal nu ook daadwerkelijk werken. Wij bieden je zo echt online maatwerk.

Betrouwbare & veilige code

5. Development

6. Livegang

Het moment van de waarheid! De website is volledig ontwikkeld & getest en kan online gepresenteerd worden. Het online zetten zullen wij volledig voor je begeleiden, wees gerust.

jouw project hier ook tussen?

6. Livegang

7. Support & Onderhoud

Onze service stopt natuurlijk niet na de livegang, net zoals de strategie die we hebben opgesteld aan het begin. Wij blijven voor je klaarstaan en zullen je ondersteunen bij je online avontuur.

Focus op service

7. Support & Onderhoud

Klaar om met ons de eerste stap te zetten?

Het internet ligt vol met kansen die voor jouw organisatie nog voor het grijpen liggen.
Benieuwd wat we samen kunnen bereiken? 

Project starten

Internetbureau Antum