crm-costumer-relationship-management-systeem
Costumer Relationship Management

CRM systeem op maat

Wilt u meer halen uit uw klantrelaties? Een CRM systeem op maat biedt een centrale locatie voor het opslaan en strategisch inzetten van waardevolle klant- en prospectgegevens.

Wat een CRM systeem voor uw bedrijf kan doen

Een CRM systeem is software gebaseerd op de gelijknamige bedrijfsstrategie. Een maatwerk CRM systeem kan uw bedrijf helpen in het opbouwen van waardevolle, individuele klantrelaties. Dit gebeurt door het opslaan van alle individuele klantgegevens in een overzichtelijke database die u gemakkelijk weer kunt raadplegen. Denk hierbij aan gevoerde telefoongesprekken, leads, vergaderingen en tal van andere informatie die u niet wilt kwijtraken. Door al deze waardevolle details in één systeem te bewaren zijn ze toegankelijk voor alle medewerkers en worden klantgerelateerde beslissingen onderbouwd door feiten. De klanttevredenheid stijgt en uw winst verhoogd.

Een CRM systeem kan tevens functioneren als communicatiebron. Het delen van documenten, chatten en het integreren van uw e-mail behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Hoe uw klantrelaties zijn opgebouwd en hoe u daarmee omgaat kan per bedrijf sterk verschillen. Er is niet één juiste manier van het onderhouden van klantrelaties. Een efficiënt CRM systeem vraagt daarom om maatwerk. Zo kunnen wij uw bedrijfsstrategie verwerken in onze software.

Verbeter uw klantrelatie

Bouw waardevolle, individuele klantrelaties op met een CRM systeem op maat. Haal meer uit uw connecties.

Veilige communicatie

Chatberichten onder medewerkers, geplande e-mails en andere communicatie verlopen veilig via een maatwerk CRM systeem.

Bestanden en content delen

Informatie wordt in één centrale omgeving gedeeld en is makkelijk bereikbaar voor klanten of medewerkers.

Kosten en tijd besparen

Handmatige processen worden op efficiënte en persoonlijke wijze geautomatiseerd. Dit bespaart tijd en kosten.

CRM koppelingen

Koppelingen met e-mail, factuursoftware, voorraadbeheersystemen en andere integraties zijn eenvoudig voor u te realiseren.

Strategisch partner

Wij denken graag met u mee hoe uw bedrijfsvoering tot zijn recht komt in een CRM systeem. Onze software is volledig afgestemd op uw wensen.

Maatwerk CRM?

Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0180 7690 65

CRM als bedrijfsstrategie

Voor verschillende bedrijven is CRM de basis van hun bedrijfsvoering. Customer Relationship Management is een bedrijfsstrategie die erop gericht is om persoonlijke, waardevolle relatie met individuele klanten op te bouwen. Hiermee worden langetermijndoelen in de klantrelatie gerealiseerd. En wanneer u het goed aanpakt creëert u een duurzaam concurrentievoordeel ten opzichte van andere bedrijven. Niet de onderneming en het product, maar de wensen en behoeften van de individuele klant staan centraal. Het doel van deze bedrijfsstrategie is klanten langdurig aan een organisatie te binden. Dit doel kan op verschillende manieren worden bereikt. Over het algemeen gaat het om het structureel bewaren van informatie en hier weer slim op inspelen. Antum kan u daarbij helpen door overzicht te creëren in de details.

CRM bij Antum

Het opzetten van een efficiënt CRM systeem is maatwerk. In Antum vindt u een betrokken partner die tijdens het gehele proces op strategisch niveau met u meedenkt. Daarnaast bieden wij veiligheid en stabiliteit. Met onze kennis van de nieuwste technieken geven we betrouwbaarheid en veiligheid altijd de hoogste prioriteit in onze projecten. Een veilige, stabiele applicatie is immers cruciaal voor uw bedrijfsbelang. Door de stabiliteit voortdurend te optimaliseren, is continuïteit van uw software gewaarborgd. Daarbij gaan we vanzelfsprekend zeer kritisch om met het veilig stellen van documenten en het beschermen van gegevens. Ondervindt u toch problemen met uw applicatie? Dan is ons support team altijd direct bereikbaar.

 

Meer lezen over veiligheid bij Antum?