logo Content - Antum

Content

Zonder goede content geen goed digitaal product. Daar zijn we bij Antum al lang over uit. Om deze reden helpen wij onze klanten dagelijks door het opstellen van goede contentplannen en het creëren van content die de doelgroep weet te raken.

Wat doen we voor jou?

Wij creëren strategische content

Het maken van goede inhoud vereist zowel creativiteit als technische vaardigheden. Wij leveren strategische content aan die naadloos aansluit bij de wensen van jouw doelgroep. Bij het maken van content is het voor ons belangrijk jouw (potentiele) klanten voor ogen te houden. Welke vorm de content ook aanneemt, de inhoud zal vanuit Antum strategisch geschreven zijn. We streven er naar om jouw boodschap zo effectief mogelijk over te brengen.

Gebruikersoptimalisatie Perfecte match met jouw doelgroep
ssl Beheerd door marketing experts
CRO optimalisatie Strategische partner
zoekfunctie website SEO optimalisatie
user centered design Maatwerk teksten
webcomment Creatief ontwerp

Antum levert strategische en geoptimaliseerde content om jouw website naar het volgende niveau te tillen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivor Koen Digitaal Strateeg

Veel gestelde vragen

Wat is content?

Content is alles wat online gebruikt wordt om een idee over te brengen of informatie te verschaffen. Dit kan zijn in de vorm van tekst (bijvoorbeeld: een blog), beeld (video of foto) of spraak. Bij goede content marketing wordt een tekst geschreven met jouw doelgroep in het achterhoofd. De tekst wordt dusdanig geoptimaliseerd dat deze hoog in de zoekmachine zal scoren.

Wat is goede content?

Dit verschilt per bedrijf. Goede content zorgt ervoor dat jij jouw doelgroep weet aan te spreken op de juiste manieren. Het draagt bij aan de doelstellingen van jouw bedrijf en zal ervoor zorgen dat je jouw klanten sneller bindt.

Meer werk bekijken

Content marketing

Bij het maken van content is het belangrijk om rekening te houden met je publiek en wat ze zouden willen of moeten weten. We streven er naar om in een duidelijke en beknopte stijl te schrijven, die gemakkelijk te begrijpen is. Content hoeft niet altijd serieus te zijn – soms kan een meer luchtige aanpak hebben om verschillend publiek aan te spreken. Content verwijst naar alle uitingen van informatie die op een medium worden weergegeven.

Optimalisatie

Content kan een geweldige manier zijn om met je doelgroep in contact te komen en relaties op te bouwen. Als je het goed doet, kan het ook een uitstekend middel zijn om verkeer naar je website of blog te leiden. Wij zorgen voor een content strategie om dit alles in werking te zetten. De content is één van de belangrijkste elementen van je online aanwezigheid. Daarom zorgen we ervoor dat we onze inhoud schrijven en optimaliseren met jouw doelgroep en SEO in gedachten. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je hoog scoort in zoekmachines, en je zo meer mensen weet te bereiken met jouw boodschap.