logo Ziggurat Taaltrainingen - Antum

Nieuwe website

Klant Ziggurat
Expertise Strategie, concept, UX design, development
Behaalde Resultaten (Tot zover 😉)
  • 131% Conversiegroei
  • - 13% Bounce rate

Een website waar talen worden aangeleerd

Bij Ziggurat worden je professionele vaardigheden in een tweede taal geboost met een efficiënte, persoonlijke training zodat jij en jouw bedrijf meer kan bereiken. Op het moment dat Ziggurat bij Antum kwam werd deze zelfde efficientie nog niet bereikt met de website. De uitdaging voor Antum was dan ook om de website te minimaliseren, en de behaalde conversies te maximaliseren. Het Resultaat? 120% conversiegroei in 6 maanden!

Bezoekers snel een beeld geven van mogelijkheden

Uit de UX-sessie gehouden met Ziggurat is gebleken dat er behoefte is aan overzicht. Zowel werkgevers als werknemers willen snel zien wat er te leren valt en wat hiervan de voordelen zijn. Zo hebben we ervoor gekozen om niet enkel de talen maar ook de trainingsvormen onder te verdelen. Op deze manier kan de gebruiker eenvoudig en snel de gewenste cursus selecteren en beginnen met het leren van nieuwe taal!

De informatie

Wanneer je opzoek bent naar een passende cursus is het van belang dat je direct de essentiële gegevens kunt vinden. Past deze cursus binnen mijn planning, mijn wensen en of groepsgrootte? Om ervoor te zorgen dat de gebruiker in één overzicht de gewenste informatie tot zich kan nemen, hebben we gebruik gemaakt van “tegels”. Deze resulteren in meer ‘juiste’ clicks en een conversie verhoging.

It’s all about location, location, location.

Één van de grote krachten van Ziggurat is dat zij hun cursussen door heel Nederland kunnen aanbieden. Het grote vraagstuk was alleen, hoe zorg je ervoor dat al deze locaties een natuurlijk onderdeel van het ‘aanvraagproces’ worden, waarmee je bezoekers kan overtuigen en direct kunt ontzorgen bij het aanvraagproces.

Voor dit vraagstuk is er door Antum een maatwerk locatiezoeker ontwikkeld die ook gekoppeld is aan het aanvraagformulier. Zo zien bezoekers direct alle mogelijkheden, kunnen zij klikken op de gewenste locatie en hiermee het aanvraagproces starten!

Waar zijn we nu mee bezig

Ziggurat is organisatie die waarde hecht aan duidelijkheid, goede communicatie en eenvoud. Samen zijn wij continu bezig om de perfecte online beleving te realiseren voor de bezoeker. Momenteel is de website hard aan het meegroeien en leren van het snel stijgende aantal aanvragen. Hierdoor komt nog sneller relevante data vrij wat gebruikt wordt voor de volgende optimalisaties.

Data verzamelen en Analyseren
Hardware opschalen
Conversie optimaliseren

Ook samenwerken aan 
online groei?

Ga in gesprek met onze digitaal strateeg en ontdek samen de mogelijkheden voor jouw organisatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivor Koen Digitaal strateeg
Meer werk bekijken

Enthousiast? Neem contact op!