Case: Vitamine-Kraam

Bekijk case

Dienst presentatie Informatief Conversiegericht

Vitamine-Kraam

De website van Vitamine-Kraam geeft je alle uitleg over de diensten en producten van dit bedrijf. Het is een informatieve website waar de drempel om contact op te nemen verlaagd wordt en wordt doorgelinkt naar zowel de webshop als app. De unique selling points en stappen zijn duidelijk in te zien zodat de gebruiker weet wat hij aan het bedrijf heeft. Ten slotte is er uiteraard veel aandacht besteed aan het optimaliseren van de conversie.

Responsive

De website is responsive en is dus geschikt voor alle apparaten. Tegenwoordig worden de websites niet meer alleen voor de desktop ontworpen maar wordt er rekening gehouden met alle multimedia apparaten van de dag van vandaag. Zo ziet de website er altijd goed uit en werkt hij goed waar je hem ook op bekijkt.

De website past zich automatisch aan aan het formaat van het scherm. Tegenwoordig worden websites steeds vaker op de tablets en smartphones bekeken. Het is dan ook erg belangrijk dat de gebruiker hier gemakkelijk door de website kan heen navigeren richting zijn of haar doel.
Tip: Maak deze website in de browser met de muis kleiner en groter om te zien hoe responsive werkt.

Geoptimaliseerd voor mobiel

Door het compenseren van de bewegingen van schepen kan Barge Master er voor zorgen dat er veilig en effectief gewerkt kan worden bij offshore projecten. De 'Motion Compensation' systemen verhogen de werkbaarheid en verlagen de kosten aanzienlijk.

Voor Barge Master hebben wij dan ook een mooie website mogen maken die een professionele uitstraling heeft. De website dient als platform voor het presenteren van de diversen producten, diensten en projecten.

Ga naar barge-master.com

Versterk je online positie met Antum

Het internet ligt vol met kansen die voor jouw organisatie nog voor het grijpen liggen.
Benieuwd wat we samen kunnen bereiken? 

Neem contact op

Ook zo'n website?
Internetbureau Antum