TAMBR – Making Music Work

Maatwerk WordPress website

TAMBR is een bedrijf met een groot netwerk aan componisten, die de huisstijl muziek van verschillende bedrijven produceert. Deze muzikale start-up was op zoek naar een website die net zoveel creativiteit uitstraalt als hun werk. Een informatieve website met een eigen twist. Antum kon de ideeën van TAMBR realiteit maken met een WordPress website op maat.

Naar website

Een nieuwe corporate website

TAMBR is een relatief jong bedrijf. Er was dus behoefte aan een website met alle informatie over hun diensten en ervaring om nieuwe klanten aan te trekken. Maar een informatieve website is voor een creatief bedrijf als TAMBR niet genoeg. Ze hadden zelf al een heel helder idee voor de huisstijl en het gebruik van kleuren op de website. Antum heeft met al deze specifieke wensen rekening kunnen houden door een WordPress website op maat te maken. Nu is de website niet alleen informatief, maar heeft deze ook een geheel eigen stijl.

Betrokken, creatief en gedreven

TAMBR heeft een eigen geluid. Een directe uitstraling met een vrijmoedige persoonlijkheid. Dat werd Antum meteen duidelijk tijdens de kennismaking. Antum heeft dit eigen geluid kunnen vertalen in een website met diezelfde eigenwijze toon. Er is daarom gekozen voor een to-the-point hoofdpagina waarop in één oogopslag te zien is waar TAMBR voor staat. Door met u in gesprek te gaan en te blijven, kunnen we uw website het uiterlijk geven dat bij uw bedrijf past en uw klanten aanspreekt.

Vragen over dit project?

Ivor kan je alles vertellen over dit project.

T. 0180 769 065

Stuur bericht

Ook een nieuwe maatwerk WordPress website?

Plan een oriënterend gesprek en overleg met ons de wensen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0180 7690 65