logo Spartan Sportswear - Digital Agency Antum

Branding en website voor sportmerk

Klant Spartansportswear
Expertise Strategie, Branding, UX design, development.
Resultaten
  • Nieuwe huiststijl
  • Nieuwe website en webshop
  • Content creatie voor alle producten

Design, website en Webshop voor Spartan Sportswear

Wanneer je Spartan Sportswear zegt, zeg je sportsgear van hoge kwaliteit voor alle sporten. Spartan Sportswear is een nieuw bedrijf die alle sportclubs in Nederland de mogelijkheid biedt om in hoogwaardige en op maat ontworpen sportkleding hun team aan te kleden. Met dit nieuwe concept kunnen de sportclubs verder direct aan hun leden de sportkleding verkopen zonder de tussenkomst van een derde partij. Dit resulteert in meer financiën voor de clubkas!

Aan Antum  de taak om aan de slag te gaan met een nieuwe identiteit, website én webshop!

Uitstraling bepalen

Om de groeiambities van dit mooie merk te realiseren, zijn we als eerst met de identiteit van Spartan Sportswear aan de slag gegaan middels een UX co-creatie sessie. Met de resulterende inzichten zijn we aan de slag gegaan met opzetten van de visuele merkidentiteit en de ontwikkeling van de website én webshop.

Voor Spartan Sportswear draait alles om teamsport. Niet om leeftijd of niveau, maar om het teamgevoel dat alle spelers verbindt. Het merk onderscheid zich verder als rebels, stoer en echter overwinners! Daarom ontwikkelden we een merkidentiteit dat passie, kracht en rebellie uitstraalt. Het past bij een energiek sportmerk en is compleet van deze tijd.

Website & Webshop

Voor SpartanSportswear heeft Antum een volledig nieuwe, op maat gemaakte website en webshop ontwikkeld. Want wat is een nieuwe visuele identiteit zonder online uitingen.
De online identiteit sluit perfect aan bij het rebelse en stoere karakter van het merk. Middels diverse indrukwekkende animaties en bijzondere elementen wordt de bezoeker helemaal ondergedompeld in de beleving van Spartan Sportsward.

Nu kan Spartan Sportswear middels de website hun verhaal vertellen, en sportvereningingen een meer toegangelijke manier bieden om hoogkwaliteit merchandise te verhandelen.

Contentcreatie

Content is king, en vanuit die gedachte hebben wij de creatie van content volledig in eigen handen gehad.

Vanuit onze eigen film studio hebben wij indrukwekkend beeldmateriaal mogen schieten op een wijze waarop het naadloos aansluit op de merkidentiteit van Spartan Sportswear. Verder werken wij mee aan het schrijven van overtuigende teksten om bezoekers te overtuigen en de website beter gevonden te laten worden.

Waar zijn we nu mee bezig

Momenteel zijn wij voor Spartan Sportswear bezig met het analyseren van bezoekersverkeer en het optimaliseren van gebruikerservaring. Er sluiten zich doorlopend meer sportclubs aan bij de diensten van Spartan Sportswear waarbij Antum ondersteund met het opzetten van een webwinkelomgeving voor deze sportclubs.

Data verzamelen en Analyseren
Uitbreiden webwinkels sportclubs
Conversie optimaliseren

Ook samenwerken aan online groei?

Ga in gesprek met onze digitaal strateeg en ontdek samen de mogelijkheden voor jouw organisatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivor Koen Digitaal strateeg
Meer werk bekijken

Enthousiast? Neem contact op!