Nabuurs – Supply chain solutions

Maatwerk WordPress website

Nabuurs is een logistieke dienstverlener met een specialisatie in food- retail- en horecadistributie. Als ketenregisseur houden zij het overzicht over de totale supply chain. Nabuurs had behoefte aan verschillende geprofessionaliseerde websites met een nieuw gezicht. Antum zorgde voor een uniforme uitstraling met op maat gemaakte WordPress websites. De ontwerpen werden verzorgd door Dutchgraph.

Naar website

Een nieuwe corporate website

Antum heeft de nieuwe corporate website voor Nabuurs gerealiseerd. Hierin wordt het bedrijf online gepresenteerd. Klanten, andere bedrijven, maar ook toekomstige werknemers krijgen een beeld van de werkzaamheden van Nabuurs. Er is veel ruimte gecreëerd voor uitleg over de verschillende diensten waar Nabuurs in kan voorzien. Ook is er ruimte voor blogs en video’s om een betere content strategie mogelijk te maken. De gehele website is modulair ingericht, zodat de beheerder veel vrijheid heeft in het opbouwen van de pagina’s.

Verschillende services helder in beeld

Wanneer uw bedrijf verschillende afdelingen heeft of verschillende services biedt, kan het verstandig zijn om hiervoor verschillende websites op te zetten. Dit was bij Nabuurs ook het geval. Nabuurs levert logistieke dienstverlening, maar biedt ook een truckservice voor chauffeurs. Omdat die behoefte hebben aan andere informatie dan op de corporate website staat, heeft Antum een aparte website voor de truckservice ingericht. Door op de verschillende websites dezelfde huisstijl aan te houden is het wel duidelijk dat het op alle websites om Nabuurs gaat.

Naar website

Vacaturewebsite ‘Werken bij Nabuurs’

Naast een algemeen beeld van het bedrijf is er behoefte aan het werven van nieuw personeel. Hiervoor is een website nodig met meer inzicht over de diensten van Nabuurs, maar ook een duidelijk overzicht van de vacatures. Antum heeft in samenwerking met een software partij een SOAP koppeling ontwikkeld om voor Nabuurs een eigen vacaturebank te realiseren. Nabuurs kan dan zelf vacatures plaatsen in AFAS die dan direct op de website verschijnen. Voor de werkzoekenden zijn de vacatures duidelijk zichtbaar en de sollicitanten kunnen direct solliciteren. Antum heeft verschillende functies gecreëerd voor de sollicitant, van het favoriet maken vacature tot aan een sollicitatieknop. Door gebruik te maken van een XML koppeling worden nieuwe vacatures automatisch op de website geplaatst.

Naar website

Ook een nieuwe maatwerk WordPress website?

Plan een oriënterend gesprek en overleg met ons de wensen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0180 7690 65