Krimpenwijzer

Een toegankelijke website voor iedere doelgroep

Krimpenwijzer is een organisatie waar mensen uit Krimpen aan de IJssel terecht kunnen voor vragen en ondersteuning op het gebied van welzijn, zorg, opvoeden en opgroeien. Antum heeft voor hen een website gecreëerd, die informatie bereikbaar maakt voor iedere doelgroep.

Naar website

Informatie toegankelijk voor iedereen

Een website die past bij de organisatie is het voornaamste belang van een maatwerk website. Bij de website van Krimpenwijzer werden we daar weer eens extra aan herinnerd. De informatie moet bereikbaar zijn voor alle doelgroepen. Dus ook ouderen, blinden, slechtzienden en mensen met dyslexie. Voor al deze unieke doelgroepen zijn er functies gecreëerd die hen helpen de informatie van de website beter te begrijpen.

Aansluiten op de hulpvraag

Bovenaan de website is er de mogelijkheid gecreëerd om te kiezen voor een speciale weergave. De tekst op de website kan vergroot worden voor mensen die moeite hebben met het lezen van kleine letters. Voor blinden en slechtzienden is er een voorleesfunctie, die alle tekst op de website kan voorlezen. Ook kan ervoor gekozen worden om de kleuren van de website anders weer te geven om overprikkeling te voorkomen. Er is zelfs een speciaal lettertype beschikbaar voor mensen met dyslexie. Zo is er voor iedere visuele beperking een oplossing bedacht, om de informatie voor iedereen bereikbaar te maken.

Een maatwerk website laten maken

Een maatwerk website is er om aan te sluiten op de organisatie en de doelgroep. Daar is deze case een mooi voorbeeld van. Maar een maatwerk website heeft behalve de doelgroep bereiken meer voordelen. Zo kan een maatwerk website de vindbaarheid van uw bedrijf verbeteren. Na het ontwerpen en online lanceren van uw website, levert Antum vervolgens ook de support op maat. Uw specifieke wensen en ons advies op het gebied van veiligheid en continuïteit vormen de basis van de afspraken in de supportovereenkomst op maat.

Ook een nieuw maatwerk project?

Neem dan vrijblijvend contact op met Antum.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0180 7690 65