Case: Intraservice

Bekijk case

Beurstraining Conversiegericht Overtuiging

Intraservice - Beurstotaaltraining

BeursTotaalTraining is één van Nederland’s meest gespecialiseerde bureaus voor beurstraining en beursconsultancy. Zij werken voor en met exposanten, coördinatoren van collectieve beursdeelname en beursorganisatoren uit de hele wereld. Om een betere presentatie van hun diensten te creëren en zo ook de online conversie te verhogen kreeg Antum de opdracht om een compleet nieuwe website te realiseren.

Website case Intraservice - Tablet
Conversiegericht webdesign

Conversiegericht webdesign

Bij de realisatie van deze website is er veel nadruk gelegd op optimale conversie. Bezoekers worden vanaf het eerste instappunt zo goed als mogelijk opgevangen en zo gestuurd dat zij het gewenste pad afleggen binnen de website. Langs dit pad komt de bezoeker langs verschillende elementen wat zowel informerend als overtuigend is. Op elk moment is er altijd een call to action element waardoor de bezoeker overal eenvoudig contact kan opnemen.

Ga naar beurstotaaltraining.nl

Geoptimaliseerd voor mobiel

Om de grote aantallen mobiele bezoekers optimaal op te vangen is deze website geoptimaliseerd voor mobiele apparaten middels een responsive methode. De website is om deze reden net zo prettig navigeerbaar (dan niet beter) als op een desktop. Contact opnemen op een mobiel is zelfs eenvoudiger dan op de desktop. Zo kan je als mobiele bezoeker met één klik direct telefonisch contact opnemen

Ga naar BeursTotaalTraining

Versterk je online positie met Antum

Het internet ligt vol met kansen die voor jouw organisatie nog voor het grijpen liggen.
Benieuwd wat we samen kunnen bereiken? 

Neem contact op

Ook zo'n website?
Internetbureau Antum