EIBE (Erasmus Institute for Business Economics)

Maatwerk website development

EIBE is een vanuit de Erasmus universiteit georganiseerd platform voor bedrijven die onderzoek doen, onderwijs verzorgen en valorisatieactiviteiten verrichten op bedrijfseconomisch vlak. EIBE verbindt en ondersteunt werkmaatschappijen. Om meer in het zicht van de werkmaatschappijen te komen had EIBE een informatieve website nodig met een eigen identiteit. Om dit te realiseren heeft Antum een op maat gemaakte WordPress website voor hen ontwikkeld.

Naar website

De case

EIBE is verbonden met de Erasmus universiteit, maar wilde een eigen identiteit uitstralen. Daarom heeft Antum een WordPress website op maat gemaakt. Hierdoor konden alle persoonlijke wensen worden vertaald naar een ontwerp. Zo is er ruimte voor meer uitleg over de organisatie, testimonials en is er een interessant platform gecreëerd om de werkmaatschappijen beter te kunnen faciliteren. Een WordPress website op maat is een mooie oplossing voor een website met persoonlijke wensen.

Een platform voor werkmaatschappijen

Het voornaamste doel van de website van EIBE is een interessant platform worden voor werkmaatschappijen. Zo is er een database aan opleidingen ontwikkeld waardoor de werkmaatschappijen hun opleidingenaanbod kunnen presenteren. Om deze database gebruiksvriendelijk voor de bezoeker te maken heeft Antum een real-time zoekfunctie ingezet. Real-time wil zeggen dat u live veranderingen doorvoert zonder dat de website opnieuw hoeft te laden. In dit geval krijgt de bezoeker bij het invoeren van de zoekterm direct suggesties, wat zorgt voor snelle en relevante zoekresultaten. Verder heeft de website alle elementen die van een informatieve website verwacht mogen worden. Er is ruimte voor nieuwsartikelen, blogs en updates.

Vragen over dit project?

Ivor kan je alles vertellen over dit project.

T. 0180 769 065

Stuur bericht

Ook een nieuwe maatwerk WordPress website?

Plan een oriënterend gesprek en overleg met ons de wensen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0180 7690 65