Rotterdam

Case: De Pizzabus

Bekijk case

Actualiteiten Menu Online reserveren

De Pizzabus

De Pizzabus rijdt door heel Nederland om zowel particulieren als bedrijven te voorzien van de lekkerste en verste pizza's. De Pizzabus welke komt uit regio Rotterdam, heeft een uitgebreid menu en een grote variatie aan arrangementen die ook nog zijn uit te breiden naar wens. Voor zowel jong als oud is de Pizzabus altijd een goed idee.

De website van De Pizzabus reflecteert de gezellige sfeer die de Pizzabus met zich meebrengt. Daarnaast is op de website duidelijk beschreven en te zien is hoe De Pizzabus werkt. Het menu en de arrangementen zijn er overzichtelijk terug te vinden en de actualiteiten kunnen actief worden bijgehouden. Ten slotte biedt de website de mogelijkheid om eenvoudig te reserveren of contact op te nemen via de contactgegevens.

Eenvoudig online reserveren

Eenvoudig online reserveren

Via de website kunt u eenvoudig de Pizzabus reserveren voor uw verjaardag, feestje op uw werk of gewoon voor thuis. Op de contact- pagina kunt u binnen nog geen 5 minuten reserveren door het invullen van een formulier. Zo gezegd, zo gedaan. Dit is niet alleen mogelijk op de desktop maar ook op de mobiele apparaten zoals uw tablet of smartphone. 

Website case De Pizzabus - Laptop

Geoptimaliseerd voor mobiel

De website is geoptimaliseerd voor de mobiele apparaten zoals de smartphone. Hierdoor kunt u eenvoudig door de website navigeren voor als u bijvoorbeeld op zoek bent naar de contactgegevens of direct wilt reserveren. 

De optimalisatie zorgt er ook voor dat de Pizzabus makkelijker gevonden wordt wanneer er gezocht wordt via de online zoek-machines op de mobiele apparaten.

Ga naar depizzabus.com

Referentie

Antum geeft goed advies en is niet bang om eerlijk te zijn tegen de klant over wat wel of niet werkt. Dat geeft vertrouwen....

Nol Melangé - De Pizzabus

Versterk je online positie met Antum

Het internet ligt vol met kansen die voor jouw organisatie nog voor het grijpen liggen.
Benieuwd wat we samen kunnen bereiken? 

Neem contact op

Ook zo'n website?
Internetbureau Antum