Compumatica

Extranet en website in veilige samenwerking

Compumatica is een cyber security bedrijf die beveiligingsoplossingen ontwikkelt voor overheden en bedrijven. Antum ontwikkelde voor hen een nieuwe website en een extranet waar klanten gebruik van kunnen maken.

Naar website

Extranet voor veilig contact met klanten

Omdat het goede contact met klanten belangrijk is voor het succes van Compumatica, wilden zij hun persoonlijke service uitbreiden en nog veiliger maken. Daarom heeft Antum voor hen een extranet ontwikkeld. In deze beschermde omgeving kan Compumatica snel en veilig informatie delen met hun klanten. Tevens is het een plek waar klanten software kunnen downloaden. Het extranet heeft een uitgebreide gebruikersstructuur gekregen. Zo kunnen zij precies de juiste downloads voor de juiste klant klaarzetten en blijven belangrijke gegevens beschermd. Ook kunnen klanten via het extranet eenvoudig updates delen met Compumatica, om de veiligheid te bevorderen.

Een veilige website met professionele uitstraling

Ook was er behoefte aan een nieuwe website met een professionele uitstraling die past bij de werkzaamheden van het bedrijf. Een maatwerk website was de oplossing. Naast een overzichtelijke weergave van het bedrijf, heeft de website nog een aantal extra mogelijkheden. Er kunnen bijvoorbeeld whitepapers gedownload worden om meer informatie aan klanten te bieden. Bovendien overtuigen ze potentiële klanten van de expertise van Compumatica. Want zoals veel websites heeft ook de website van Compumatica een conversiegerichte functie. Daarom zijn er diverse goed doordachte conversie momenten en overtuigende elementen op de website gecreëerd.

hosting-server

Gezamenlijke passie voor veiligheid

Voor een opdrachtgever als Compumatica is de veiligheid van hun online applicaties ontzettend belangrijk. Maar bij al onze cases vinden wij veiligheid een voorwaarde voor tevredenheid. De gezamenlijke passie voor veiligheid maakte de samenwerking met Compumatica extra interessant. Antum neemt in iedere case een aantal vaste maatregelen op het gebied van veiligheid:

  • Wij hanteren een vast veiligheidsbeleid waar iedere medewerker van op de hoogte is.
  • Codereview door meerdere developers, vóór de applicatie online gaat.
  • Er wordt getest in verschillende werkomgevingen via de OTAP methodiek.
  • Ook na oplevering wordt de veiligheid van iedere applicatie regelmatig getoetst door het uitvoeren van interne veiligheidsscans of externe audits
  • Pro-actieve support d.m.v. periodieke updates en continue monitoring van de applicatie

Veiligheid is maatwerk. Daarom leggen wij alle specifieke afspraken en behoeften per project vast in de Service Level Agreement. Heeft u vragen over de veiligheid van uw online applicatie? Neem dan vrijblijvend contact op of laat een risicoanalyse uitvoeren.

Ook een nieuwe maatwerk WordPress website?

Neem dan vrijblijvend contact op met Antum.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0180 7690 65