ClearChannel

Techniek achter het design

Clear Channel plaatst outdoor reclamecampagnes door heel Nederland. Met ruim 20.900 billboards, reclamemasten en (digitale) abri’s maken zij bedrijven zichtbaar. Clear Channel is een internationaal bedrijf met eigen vestigingen per land. Antum ontwikkelt voor Clear Channel Nederland alle technische aspecten van de website, binnen de internationale stijl van het bedrijf.

Naar website

Het bedrijf in beeld

Het belangrijkste in deze case was het in kaart brengen van het bereik van Clear Channel. De website is een presentatie van wat Clear Channel letterlijk en figuurlijk heeft neergezet. Er zijn kaarten opgesteld die weergeven waar in Nederland zij billboards of abri’s hebben geplaatst en waar ze nog geplaatst gaan worden. Zo is in één oogopslag zichtbaar waar Clear Channel met trots aan heeft gewerkt. Verder is er aandacht voor de mogelijkheden van de verschillende outdoor campagnes en worden bijzondere projecten uitgelicht. Potentiële klanten weten precies wat ze kunnen verwachten.

Techniek op maat

Omdat Clear Channel een internationale partij is, stond het design van de huisstijl vast. Antum heeft ervoor kunnen zorgen dat alle technische aspecten van de website binnen de kaders van het internationale gezicht vallen. Tegelijkertijd zijn alle specifieke wensen en functies die Clear Channel Nederland nodig had door Antum vertaald. Antum houdt de website in ontwikkeling naar de wensen van Clear Channel Nederland.

Naar website

Ook een nieuwe maatwerk WordPress website?

Plan een oriënterend gesprek en overleg met ons de wensen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0180 7690 65