Case: Barge Master

Bekijk case

Product presentatie Motion compensation Offshore

Barge Master

Door het compenseren van de bewegingen van schepen kan Barge Master er voor zorgen dat er veilig en effectief gewerkt kan worden bij offshore projecten. De 'Motion Compensation' systemen verhogen de werkbaarheid en verlagen de kosten aanzienlijk.

Voor Barge Master hebben wij dan ook een mooie website mogen maken die een professionele uitstraling heeft. De website dient als platform voor het presenteren van de diversen producten, diensten en projecten.

Mooie productpresentatie

Barge Master heeft technische producten die naast een duidelijke beschrijving ondersteunt worden door mooie visualisaties van de producten. Door deze presentatievorm kunnen klanten eenvoudig meer te weten komen over de producten. Op de productpagina’s staan namelijk uitbegreide beschrijvingen met specificaties en video’s van de werking. Ten slotte valt er eenvoudig contact op te nemen op de pagina’s om meer te weten te komen over de producten of om het product te bestellen.

Inzage in projecten

Om een nog beter inzicht te krijgen in wat Barge Master doet zijn hun mooie en interessante projecten overzichtelijk in te zien op de website. Bij deze projecten staan net zoals bij de productpagina’s duidelijke beschrijvingen inclusief specificaties. Daarnaast zijn er foto’s en video’s te zien van zowel de installatie als de werking van de producten. Op deze manier kunnen de klanten zien dat Barge Master het juiste bedrijf voor hun is.

Geoptimaliseerd voor mobiel

Barge Master is een groot bedrijf dat werkzaam is op vele locaties over de hele wereld. Op de website zijn alle contactgegevens overzichtelijk terug te vinden zodat u gemakkelijk contact kunt opnemen met het filiaal waar u naar op zoek bent.

Ook zijn de social media kanalen gemakkelijk terug te vinden om een kijkje te nemen waar Barge Master zich zoal mee bezig houdt. 

Ga naar barge-master.com

Versterk je online positie met Antum

Het internet ligt vol met kansen die voor jouw organisatie nog voor het grijpen liggen.
Benieuwd wat we samen kunnen bereiken? 

Neem contact op

Ook zo'n website?
Internetbureau Antum