BAAS – Brede School Gouda

Activiteiten/CRM portaal

De Brede School Gouda is een samenwerking tussen scholen en organisaties op het gebied van welzijn, cultuur, sport, natuur, techniek en educatie. Zij verzorgen naschoolse activiteiten voor kinderen en onder schoolse activiteiten voor scholen. Antum ontwikkelde voor hen BAAS. Een geheel op maat gemaakt systeem waar ze al hun werkzaamheden in kunnen uitvoeren.

Een betrokken productieproces

In deze case waren een aantal specifieke functies nodig in het activiteiten/CRM portaal. Daarom heeft Antum ervoor gekozen om in dit project via de Scrum methode te werken. Dit is een effectieve en flexibele manier van werken, door een kort lijntje met de klant te houden en veel tussentijdse evaluaties te houden. Zo kunnen de nodige aanpassingen snel worden uitgevoerd. Een betrokken samenwerking levert een resultaat dat naadloos aansluit op de specifieke wensen. Ook na de oplevering van het portaal blijft Antum betrokken. De technische support, onderhoud en service hoeft de klant zich geen zorgen over te maken.

De inrichting van het activiteiten/CRM portaal

Voor de Brede School Gouda

BAAS is een op maat ontwikkeld systeem voor de Brede School Gouda die hen veel werk uit handen heeft genomen. Waar eerder inschrijvingen op activiteiten op losse formulieren gebeurde die handmatig verzameld en ingepland moesten worden, is nu een volledig geautomatiseerd planningssysteem ontwikkeld. De Brede School kan al zijn werkzaamheden in BAAS uitvoeren. Van het creëren van activiteiten tot aan het indelen van kinderen op de juiste plaats en tijdstip. Dankzij het automatiseren van de processen levert BAAS de Brede School Gouda op de lange termijn cost reduction op. Met de doorontwikkeling van het systeem laat Antum BAAS met de ideeën van de Brede School Gouda meegroeien.

 

Voor deelnemers

Deelnemers kunnen zich via de website van de Brede School inschrijven. De inschrijvingen komen allemaal terecht in BAAS. Een deelnemer ontvangt notificaties als deze is ingeschreven voor een activiteit. Het in TYPO3 ontwikkelde systeem biedt voor zowel deelnemers als organisatoren veel gemak.

Ook een maatwerk portaal laten ontwikkelen?

Plan een oriënterend gesprek en overleg met ons de wensen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0180 7690 65